客人評價
Reviews
Whatsapp預約 5969 1218

客人評價 Reviews

李女士: 「我從來都未試過,但俾我體驗到好快離開個痛症!」

Sayeh :「幫我治療了足踝扭傷, 我現在可以正常走動!」

鼻咽癌C先生: 「同黃耀昌醫師溝通很好,有商有量,有咩唔舒服他都可以用藥幫你舒緩!」

跑手Jade :「拔罐項目實實在在地改善到睡眠問題 體驗後呢幾日 成個人輕鬆左🥰 入睡得快 日日都睡得安穩!」

Hin: 「經過一輪經絡推拿及中頻治療後,膝關節有明顯放鬆,真係超驚喜!」

KLOOK用戶:「呢度同事好細心,事事以顧客為先!」

聯絡我們 Contact Us

中醫養生館

佐敦旗艦店: 九龍佐敦道 13-15號地下(佐敦港鐵站B1出口)

預約電話 Phone:+852 2332 0880
WhatsApp預約 RSVP﹕+852 5969 1218
 
營業時間
星期一至日

上午10時 至 晚上 8時

Pumen Tong Chinese Clinic & Wellness Centre

Address: G/F, 13 and 15 Jordan Road, Kowloon, Hong Kong(MTR Jordan Station Exit B1)

Business Hours : Monday to Sunday 10:00 to 20:00

 
我們細心傾聽你的意見 We value your feedback